Stormötet i Lund

Den 24-26 november samlades representanter från Studentradion i Sveriges medlemsstationer i Lund för höstens stormöte. Som värd för mötet stod Radio AF och de bjöd in till tre intensiva dagar fyllda med allt från ett protokollfört medlemsmöte till efterfest i radiostudion. Lördagen inleddes med ett panelsamtal om idéskapande i radio- och poddsammanhang och fortsatte innan lunch med en föreläsning om humor av Radio AFs tidigare medlem Ludde Samuelsson. På eftermiddagen diskuterade vi bland annat hur man aktiverar sina medlemmar på bästa sätt och materialet från den workshopen kommer att sammanställas till en guide som alla våra medlemsföreningar kommer få ta del av. Mötet bjöd även på flera sittningar som gav deltagarna möjlighet att lära känna varandra och varandras stationer bättre.

Under medlemsmötet som hölls på söndagen röstades 2024 års verksamhetsplan och budget igenom. Mötet valde även personer till en rad ansvarsposter i organisationen för verksamhetsår 2024:

Cici Hong (SH Radio) valdes till ny ordförande för SRS
Eva Gustavfsson (K103) valdes om som kassör
Malcolm Johansson (K103) valdes till ledamot med ansvar för reklamsamarbete och finansieringsmöjligheter
Alma Rivarola Baraibar (Umeå studentradio) valdes till ledamot med ansvar för samarbeten
Carl-Christian Frunck (PiteFM) valdes in som ledamot med odefinierat ansvarsområde
Daniel Solvold (Radio AF) valdes om som intern revisor för 2024
Gustav Lygon (Stockholm College Radio) samt Oliwer Johansson (K103) valdes in i vår valberedning

Det blev verkligen ett stormöte att minnas och nu är det inte många månader kvar till vårt årsmöte i april. Mer info om plats och datum dyker upp i början av februari. Hoppas att vi ses där!

Färdigheter

Upplagt på

2024-01-04

sv_SE