P3 Pitch

Information in English below :

Genom ett unikt samarbete mellan P3 Dokumentär och Studentradion i Sverige kan du få chansen att göra din dokumentäridé till verklighet på P3 Dokumentärredaktionen.

P3 Pitch är öppen för aktiva medlemmar i alla lokala studentradiostationer som är anslutna till Studentradion i Sverige. Du kan skicka in en pitch per person, ensam eller tillsammans med en kompis. Pitchen kan vara på svenska eller engelska. Vi rekommenderar att du lyssnar in dig på P3 Dokumentär-formatet, så att du kan forma din idé utifrån det.

Om din idé går vidare till utveckling kommer du bli tillfälligt anställd hos P3 och få stöttning av en producent under processen.

P3 Dokumentär har många idéer under arbete samtidigt. Därför kan det vara en bra idé att kolla med Jon Jordås, samordnare och producent på P3 Dokumentär, om din idé redan är i produktion innan du skickar in din pitch. Om den redan är i produktion kan du skicka in en annan idé istället.

Alla pitch-idéer kommer få personlig feedback från P3 under ett digitalt möte tisdag 25 maj kl 14-16.

För att få reda på mer om P3 Pitch och få chansen att ställa frågor direkt till P3-redaktionen – kom till P3 Dokumentärs digitala Master Class mån 29/3 kl 15. Anmäl dig senast 26/3 med namn och station till minna.karlsson@studentradion.se

Skicka in din pitch via länken senast 2 maj:
https://forms.gle/kZEkembbBA9syy977

You can also submit your pitch in English. Read more here, deadline for submitting your pitch is May 2nd:
https://forms.gle/16pvwEQHiiKSDTHcA

Frågor? Hör av dig till: minna.karlsson@studentradion.se

Questions? Contact: minna.karlsson@studentradion.se

Färdigheter

Upplagt på

2021-03-25

sv_SE