Höstens stormöte i Uppsala

Den 12-14 november går nästa stormöte av stapeln i Uppsala. Studentradion i Sverige och värdstationen Studentradion 98,9 är mycket glada över att få välkomna våra medlemmar till det första fysiska medlemsmötet på över ett och ett halvt år. Det blir en helg fylld av möten, workshops, nätverkande och skoj! Vi jobbar även på att ta fram en möjlighet att delta på själva mötesdelen på söndagen digitalt.

Det här vill du såklart inte missa! Kontakta stationschefen eller styrelsen på din studentradiostation så snart som möjligt om du är intresserad av att delta på mötet. En anmälningslänk har redan gått ut till alla stationer.

Kom även ihåg att det under söndagens möte, den 14 november, kommer hållas ett val för en rad förtroendeposter inom organisationen. De poster som söker nya personer den här gången är:

  • Ordförande
  • Kassör
  • Tre styrelseledamotsposter (varav en med fokus samarbeten)
  • Tre valberedningsposter (varav en sammankallande)
  • Intern revisor

Är du intresserad av att kandidera för någon av de här rollerna inom organisationen – eller känner du någon som skulle passa något uppdrag perfekt? Hör av dig till SRS valberedning på: valberedning@studentradion.se innan den 24 oktober.

Visst ses vi i Uppsala?

Färdigheter

Upplagt på

2021-10-14

sv_SE