Årsmöteshelg i Göteborg

Du e vääälkommen till Göteborg!
Den 10-12 maj arrangerar K103 Göteborgs Studentradio vårens nationella träff i Göteborg! Detta kommer bli del två av vårt årsmöte som inleds digitalt 25 april. Schemat för möteshelgen kommer att bli extra välfyllt den här gången, så du kan se fram emot tre dagar med diskussioner, praktiska workshops, deltagarmingel, god mat och mycket annat skoj (dessutom tänkte vi planera in en paus eller två så vi kan fylla på med energi mellan alla roliga punkter på schemat).Under möteshelgen kommer vi även att välja personer till följande förtroendeposter inom Studentradion i Sverige: vice ordförande, ledamot med ansvar för sociala medier, ledamot med ansvar för interna samarbeten samt en ledamot med odefinierat ansvarsområde. Vi har även en plats i valberedningen som behöver en ny stjärna!
Är du intresserad av någon av posterna så fyller du i valberedningens enkät här. Du kan även golvkandidera på mötet i Göteborg.

Inbjudan samt anmälningslänk har skickats ut till alla medlemsföreningar så kontakta din förenings styrelse eller stationschef ifall du vill hänga med på stormöte i maj. Vi ses i Göteborg!
Färdigheter

Upplagt på

2024-04-04

sv_SE