Måndag 25 oktober bjuder Studentradion i Sverige in till en master class med Sukran Kavak, dokumentärmakare på Sveriges Radio! Så här beskriver Sukran vad hon kommer prata om:

”Min föreläsning handlar om scener i dokumentärer. Vilken roll de har och vilka olika typer av scener man kan ha. Jag brukar i mitt arbete med dokumentärer jobba med fyra olika typer av scener och kommer att berätta om de fyra olika typerna och hur man kan gå till väga för att få fram dem. Vi kommer också att få lyssna på exempel på de olika scenerna från program jag gjort.”

Master class:en äger rum måndag 25 oktober kl 10-11 på zoom. Lyssna gärna in dig på någon av Sukran Kavaks dokumentärer i förväg, här är några exempel:

Alla medlemmar i Studentradion är välkomna på master classen! Är du inte medlem, men vill gärna gå? Bli stödmedlem i en av våra 13 studentradiostationer, så är du också välkommen! Bli stödmedlem genom att fylla i ett av formulären här (det är gratis):

 Studentradion K103 i Göteborg:
 https://forms.gle/MKiaTSncfinon63Q6
 Studentradion 98,9 i Uppsala:
 https://forms.gle/bRhtEuJzMk6GEQVH6
 Pite FM Studentradion 92,8:
 https://ebas.studentradion.se/blimedlem/27

Anmälan till master classen: Skicka ett mail med namn + station + typ av medlemskap (vanligt eller stödmedlem) till så får du en länk. Master classen ges i samarbete med Folkuniversitetet.

Välkommen!

sv_SE