Det har hunnit gå en månad sedan vi samlades i Göteborg för Studentradion i Sveriges årsmöte. Efter att ha klarat av stora delar av det protokollförda mötet digitalt några veckor tidigare så hade vi extra mycket tid för att diskutera, lära oss saker och umgås under stormötet som hölls 10-12 maj med K103 Göteborgs Studentradio som värdar. Till höjdpunkterna under helgen hörde en workshop om liveradio med Malte Nordlöf (P4 Jönköping) och Fredrik Jarl (P4 Göteborg), ett quiz om Eurovision och våra medlemsstationers videohälsningar som spelades upp under fredagens middag. Vi hann till och med sända lite radio själva när K103 öppnade dörrarna till sina livesändningar de har varje fredag!

Ett årsmöte innebär också att vi har flera nya personer på olika poster i vår styrelse samt valberedning. Under årsmötet valdes följande personer in till förtroendeuppdrag inom SRS:

Vice ordförande: Mia SvenssonK103
Ledamot sociala medier: Johanna BardRadio AF
Ledamot interna samarbeten: Isaak Keidser FlygareRadioLUR
Ledamot: Zhanna ZozulyakSH Radio
Valberedning: Hanna BergmarkRadio Shore

Tack till alla som deltog på stormötet och bidrog till att det blev en rolig och minnesvärd helg och ett extra stort tack till våra eventkoordinatorer samt medlemmarna från värdstationen K103 som tillsammans tog sig an stormötesuppdraget på ett ambitiöst och beundransvärt vis!

sv_SE