Styrelsemötet i Göteborg

Styrelsemötet i Göteborg

I helgen hade Studentradion i Sverige styrelseöverlämning. I ett varmt och stimmigt Göteborg välkomnades styrelsen av K103 som lät oss använda sina lokaler över helgen. Vi hade medlemmar på plats både fysiskt och digitalt, och ett fullspäckat schema. Det har varit tre intensiva dagar av planerande inför hösten, budgetgenomgångar, presentation av vilka våra medlemsstationer är (tänk att ni är hela 13 stycken nu) för de nya i styrelsen och en massa mer.

Vi i styrelsen är så taggade på att fortsätta stötta våra medlemsstationer på alla sätt vi kan, möjliggöra fler samarbeten för att främja studentradio och anordna en ny omgång av givande ambassadörsmöten. Dessutom har vi ju ett härligt gäng av projekt och event att se fram mot: Nordljud, Radio Marathon, vår festival för radiodokumentärer och höstens stundande stormöte. Vi har helt enkelt så mycket kul på gång de kommande månaderna!

Håll i er och stay tuned, nu kör vi!

Ny föreningsadministratör

Ny föreningsadministratör

Hej! Jag heter Eva-Maria Lervik och är SRS nya föreningsadministratör. Redan den här veckan flyttade jag och min kaffekopp in på föreningens kansli här i Göteborg och inom kort kommer det vara mig ni möts av om ni hör av er hit. Jag har själv sänt studentradio på K103 i flera år och jag ser väldigt mycket fram emot att få arbeta med att skapa möjligheter för studentradiostationer runt om i Sverige!

Årsmötesschema

Årsmötesschema

Nu är schemat för årsmötet här!

Glöm inte att anmäla dig. Länk får du av din stationschef eller hittar i SRS interna FB grupp.

Vi ses!

SRS Årsmöte 2021

SRS Årsmöte 2021

Den 24-25 april äger SRS årsmöte rum.

Radiosvallet i Sundsvall är värd och har anordnat ett 5-stjärnigt program för oss:

  • Konsert
  • Radiodrama
  • Mötet på söndagen.

Se till att anmäla dig till helgen och om du är intresserad, sök till SRS styrelse före den 2 april.

Vi ses!

 

 

P3 Pitch

P3 Pitch

Information in English below :

Through a unique collaboration between P3 Dokumentär and SRS, you can get the chance to make your documentary idea a reality at P3 Dokumentärredaktionen.

P3 Pitch är öppen för aktiva medlemmar i alla lokala studentradiostationer som är anslutna till Studentradion i Sverige. Du kan skicka in en pitch per person, ensam eller tillsammans med en kompis. Pitchen kan vara på svenska eller engelska. Vi rekommenderar att du lyssnar in dig på P3 Dokumentär-formatet, så att du kan forma din idé utifrån det.

Om din idé går vidare till utveckling kommer du bli tillfälligt anställd hos P3 och få stöttning av en producent under processen.

P3 Dokumentär har många idéer under arbete samtidigt. Därför kan det vara en bra idé att kolla med Jon Jordås, samordnare och producent på P3 Dokumentär, om din idé redan är i produktion innan du skickar in din pitch. Om den redan är i produktion kan du skicka in en annan idé istället.

Alla pitch-idéer kommer få personlig feedback från P3 under ett digitalt möte tisdag 25 maj kl 14-16.

För att få reda på mer om P3 Pitch och få chansen att ställa frågor direkt till P3-redaktionen – kom till P3 Dokumentärs digitala Master Class mån 29/3 kl 15. Anmäl dig senast 26/3 med namn och station till minna.karlsson@studentradion.se

Skicka in din pitch via länken senast 2 maj:
https://forms.gle/kZEkembbBA9syy977

You can also submit your pitch in English. Read more here, deadline for submitting your pitch is May 2nd:
https://forms.gle/16pvwEQHiiKSDTHcA

Questions? Contact: minna.karlsson@studentradion.se

Questions? Contact: minna.karlsson@studentradion.se

en_GB