Studentradio bevakar valet 2022

Nu är det bara några dagar kvar till valdagen och det politiska kampanjandet och debatterande är i full gång. Men är du fortfarande osäker på hur du ska rösta den här gången? Är det kanske första gången som du ska välja valsedlar att stoppa ner i kuverten? Eller vill du veta vad partierna specifikt vill göra för dig som student? Våra medlemsstationer bevakar valet 2022 på en rad olika sätt – både i poddform men även med traditionella valvakor på valdagen. Du kan lyssna här:

Radio AF
Radio AF har gjort intervjuer med de olika partierna som du hittar som poddar på deras hemsida eller på Spotify. De anordnar även en valvaka i etern som sänds på deras hemsida klockan 19:30-01:30 på söndag.

Radiosvallet
Radiosvallet sänder en valdebatt med lokala ungdomsförbund i Sundsvall live nu på fredag klockan 14:00. Lyssnar gör du på deras hemsida!
 
K103
K103 Göteborgs Studentradio har producerat ett valprogram där representanter från alla partier som sitter i Göteborgs kommunfullmäktige har intervjuats. Intervjuerna hittar du på Spotify.

Så leta fram ditt röstkort – nu röstar vi!

Skills

Posted on

2022-09-08

en_GB