Nu har det gått några veckor sedan deltagare från tolv studentradiostationer möttes på Södertörn i Stockholm för höstens SRS stormöte den 25-27 november. Förutom mingel, god mat och fest så ägnade vi två hela dagar åt att prata om studentradio. På lördagen fick vi besök av Julia Blomberg från Sveriges Radio som berättade om SR som arbetsgivare och vilka vägar det finns om man vill jobba inom radio. Vi pratade även om hur nyhetsrapportering kan se ut inom studentradio och fick då besök av Felix Öste Personne från Ekot. Dessutom quizzade vi oss igenom studentradiosverige – vi började med en låt från Popsicle uppe i Piteå och slutade med Axwell /\ Ingrosso i Lund.

På söndagen hölls vårt medlemsmöte och förutom en godkänd budget och verksamhetsplan för 2023 så gav mötet Studentradion i Sverige en ny styrelse. De som valdes in det här mötet var:

Gustav Lygon, Stockholm College Radio – ordförande
Eva Gustavfsson, K103 – kassör
Carl-Christian Frunck, Pite FM – styrelseledamot med ansvar för samarbetsfrågor
Lucas Ericson, Stockholm College Radio – styrelseledamot
Cici Hong, SH Radio – styrelseledamot

Även följande personer valdes till ansvarsposter:

Daniel Solvold, Radio AF – intern revisor
Ellinor Sundeen, DUR – valberedning
Minna Karlsson, K103 – valberedning

Grattis till alla som blev invalda – såväl nya som välkända ansikten! Vi har ett spännande år framför oss med roliga projekt och ett stundande 30-årsjubileum.

Slutligen ett stort tack till värdstationen SH Radio, SöderS och eventkoordinatorn Albin! Vilket fantastiskt fint möte vi fick uppleva tack vare er!

sv_SE