Nu kan vi äntligen avslöja att höstens medlemsmöte blir helgen den 25-27 november i Stockholm! Den här gången är det SH Radio på Södertörn som står som värdar och det utlovas en helg med intressanta aktiviteter, god mat och framförallt: många andra studentradiointresserade deltagare att lära känna på plats. 

Anmälningen kommer öppna inom en väldigt snar framtid så kontakta redan nu stationschefen eller ordföranden på din radiostation om du är intresserad av att följa med på möteshelg!

Under möteshelgen kommer vi även att hålla ett protokollfört möte där det finns möjlighet att påverka Studentradion i Sveriges framtida aktivitet och inriktning. Börja därför klura på eventuella motioner ni vill få behandlade under mötet och skicka dem sedan till ordforande@studentradion.se.

Vi kommer också att välja ordförande, kassör, intern revisor, delar av valberedningen samt tre ledamotsposter för verksamhetsåret 2023 under mötet. Är du intresserad av en någon av dessa förtroendeposter eller vet du någon studentradiointresserad person som skulle passa perfekt för någon roll? Kontakta då valberedningen på valberedning@studentradion.se

sv_SE