Den här helgen hoppar klockan en timme framåt och plötsligt kommer mörkret att falla över Norden innan du ens har hunnit ta på dig din jacka för att lämna skolan för dagen.

Som tur är finns det alltid bra radio att fylla dina hörlurar med när du är på väg hem genom höstrusket. Som till exempel Nordljuds radioprogram Keep Kalmar. Den här söndagen (31 oktober) sänds tredje avsnittet på Radio AF klockan 17:00 och i Halloweens tecken så blir det en massa rysligt intressant innehåll! Bland annat bjuds det på ett reportage med Johanna Söderström som är en singer/songwriter och professionell skrämmare i ett spökhus. Dessutom blir det en intervju med den göteborske artisten Silveräpplen. I studion hittas som vanligt programledaren Mattias Carlberg.

Har du redan planer på söndag klockan fem? Självklart kan du också lyssna på Keep Kalmar i efterhand. Podcastversionen hittar du på: Spotify, Acast, Apple Podcasts och Mixcloud efter att programmet har sänds. Eller slå på radion klockan 22:00 på torsdag då K103 sänder en repris av programmet!

Äldre program från terminen hittar du här på Nordljuds hemsida.

sv_SE