StampusFM

 

 

Hej studentradiovän!

 

 

Den 12-14 april bjuder Helsingborg och Stampus FM in alla SRS medlemmar till en härlig helg där vi förutom SRS årsmöte kommer att ha både roliga och förhoppningsvis lärorika dagar tillsammans. Självklart står SRS för boende, aktiviteter och måltider under hela helgen!
Vi har planerat enligt följande:

Fredag:
Ni anländer och blir lotsade till hotellet av någon ifrån Stampus FM där ni får göra er hemmastadda och vila ut er efter en, i vissa fall, lång resdag. Kommer ni senare meddela oss det i tid så ser vi till att det finns någon och hjälper er tillrätta. Vid 19-tiden går vi tillsammans bort till Bishop Arms där ett långbord står uppställt i vår ära för att avnjuta en härlig middag (mat betald, dryck betalar ni själva).

När maten är uppäten och vi är mätta och belåtna går vi bort till Konsul Perssons Villa (eller kort och gott Villan) där vi sätter oss i härliga fåtöljer, tar en öl eller cola och har vår stationspresentation. Det kommer inte finnas möjligheter till powerpoint med högtalare kommer vara på plats. Vill ni spela upp något från era underbara radioprogram så finns den möjligheten! Kvällens presentation går i problemen och lösningarnas tecken, dvs. om er station stött på några problem eller precis löst ett problem är det nu vi ber om hjälp eller delar med oss av vår kunskap. I andra fall är det alltid kul att höra hur ni utvecklats under året, delvis har kanske SRS fått er att ta nästa kliv?

Lördag:
Dagen börjar klockan 09.00 i stora möteslokalen på Villans andra våning (lugn, vi guidar er). Eftersom vi, Stampus FM, är ett utskott har vi bjudit in vår moderförening /Stampus styrelse, som kommer presentera sig själva och deras uppgifter. Därefter följer vårt härliga Årsmöte. Detaljerna kring detta, dagordning och dylikt, kommer att finnas tillgängliga inom kort.

Under mötet tar vi lunchpaus på Villan. Denna kommer att vara av lättare karaktär, allt för att vi ska kunna vara produktiva under mötet. Även fika, frukt och kaffe kommer att finnas tillgängligt under mötet. Eftermiddagen inleds med en promenad bort till Campus och kontorshotellet tillika det rättvisemärkta caféet SHIP. Här kommer ni få lyssna till två föreläsare. Den förste är Andreas Ekström som just nu är pappaledig men annars jobbar som kulturjournalist på Sydsvenskan. Andra föreläsaren är Hans Nelson, marknadschef på Helsingborgsbryggeriet tillika en av grundarna till Radio AF. Tiderna här är något osäkra då mötet som ni vet kan ta olika turer och olika lång tid.

Efter föreläsningarna är det dags för aktiviteter. Här får ni välja mellan att:

  • Följa med Hans Nelson bort till bryggeriet för ett bryggerivisning med tillhörande ölprovning.
  •  Gå bort till Laserdome och tävla mot och med varandra, ligger nära Villan.
  • Gå tillbaka till hotellet och vila upp sig
  • Ta en tur på stan
  • Åka över sundet, ”tura”, en Helsingborgsklassiker.

Här är det viktigt att ni i anmälningsformuläret klickar i önskad aktivitet så vi kan boka och planera.
Vi vet att ni nu kanske både är trötta och hungriga varför vi släpper er lösa för att kunna äta en bit mat och/eller vila och duscha på hotellet. Vi kommer självklart att rekommendera några matställen till er. Vid 20.00-20.30-tiden möts vi sedan upp på Villan igen där /Stampus underbara Quiz-team anordnar ett Quiz i radions tecken. Laguppdelningen kommer vi sätta oss ner med så fort alla anmälningar är inne! Därefter är det häng och umgänge med valfri dryck i näven och vid 22.00 öppnar Villan upp sin studentpub för /Stampus-medlemmar. Vi i SRS kommer då att ha ett eget rum där vi får umgås med varandra men om vi vill kan vi även gå ut och säga hej till de andra Helsingborgs-studenterna.

Söndag:
Vi möts upp på Villan igen och inleder söndagen med en härlig brunch som Stampus FM själva tillrett. Därefter är det workshops där vi återkopplar till de frågor, problem och lösningar som kom upp under fredagen. Vi ser just nu över möjligheten att få hjälp av hemlig för en workshop i SRS-anda
Vid 13-tiden kramar vi varandra hejdå och på återseende. (om workshop med hemligheten blir av kan tiden bli något senare. Vi meddelar så fort vi vet)
Svar vill vi ha senast 1 april via det här svarsformuläret. Tänk på att samtliga som ska närvara under helgen behöver fylla i. Dubbelkolla därför med ditt SRS-ombud så att ni får plats.
(Vill ni ha med er fler ombud än de ni har er tilldelat så behöver vi veta detta den 1 april. Vi har bokat 10 extra platser på hotellet)

För mer information och för frågor, kontakta:

Michaela Essen, Stationschef
stationschef(a)stampusfm.se
070-861 39 71
Emanuel Leander, Vice Stationschef
vice(a)stampusfm.se
076-325 28 46
Lokaler:
Hotell Horisont – Gustav Adolfs Gata 47
Bishops Arms – Södra Storgatan 2
SHIP – Bredgatan 1
Helsingborgs Bryggeri – Cindersgatan 4
Laserdome – Södergatan 6
Konsul Perssons Villa – Södergatan 1