Nu letar vi efter en ny klippa 


Studentradion i Sverige är en riksorganisation för Sveriges studentradiostationer och har i dagsläget 12 medlemsföreningar från Piteå i norr till Lund i söder med sammanlagt ungefär 25000 medlemmar. Föreningen bildades under 90-talet och har på senare tid vuxit mycket på kort tid. De senaste åren har organisationens fokus varit att bygga upp och utveckla intern kommunikation, skapa fler aktiviteter och utveckla samarbeten mellan våra medlemmar. SRS huvudsakliga inkomstkälla är statsbidrag från MUCF.

SRS söker nu en ny administratör vars roll är att sköta det övergripande ansvaret för organisationens centrala verksamhet.

Arbetet som föreningsadministratör

Dina arbetsuppgifter innefattar att sammanställa dokument, samordna möten, administrera

ansökningar och utvärderingar, göra utskick samt resebokningar. Du kommer sköta löpande kommunikation genom att till exempel sammanställa och skicka ut SRS nyhetsbrev och uppdatera vår hemsida. I tjänsten ingår ansvar för organisationens löpande ekonomihantering, fakturering, bokföring och redovisning samt övrig ekonomisk administration. Bland föreningsadministratörens arbetsuppgifter ingår även all medlemsadministration från löpande kontakt med befintliga och nya medlemsföreningar, samordning av medlemsregister och huvudansvaret för vår statsbidragsansökan till MUCF.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av ideella föreningar, gärna på nationell nivå, som anställd och/eller förtroendevald.
  • God kunskap om ungdomsorganisationer i Sverige och hur dessa fungerar.
  • God kunskap i ekonomihantering, Officepaketet samt WordPress och sociala medier.
  • Erfarenhet av statsbidragsansökan till MUCF och andra organisationsbidrag är meriterande.
  • Erfarenhet av bokföring och fakturahantering, gärna via MyBusiness, är meriterande.

Vi tänker oss att du är utåtriktad och har hög social kompetens. Du är kommunikativ, serviceinriktad och värnar om den ideella sektorn. Då du är organisationens enda anställda är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och har känsla för organisering. Vi ser gärna att du är driven och har viljan att lära dig nytt och utveckla en ung organisation. Arbete under kvällar och helger förekommer, samt resor till annan ort. SRS tillämpar målstyrd arbetstid. Större delen av ditt arbete sker på organisationens kansli, som ligger i Göteborg.

 Ansökan med CV och personligt brev skickas till vice@studentradion.se senast den 28:onde januari.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning

Placering: Göteborg

Kontaktperson: Fanny Jarlegård, vice ordförande 

Epost: vice@studentradion.se

Ansökan: Intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag, men senast 28:e januari.